Hoe schaf ik een laptop aan?

De aanschaf van een laptop gebeurt door de ouder(s)/verzorger(s). Dat kan via The Rent Company, een leverancier waar wij als school afspraken mee hebben gemaakt. U heeft hierbij de keuze uit huren of kopen.

The Rent Company biedt naast een goede prijs-kwaliteitverhouding een speciale onderwijsgarantie: bij een defect kan de laptop op school worden omgeruild. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van de 'overeenkomst gespreide betaling laptop'. Begin juni ontvangt u informatie van The Rent Company met online uitleg. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen via mail, telefoon en chat.

Heeft uw zoon/dochter al een goede laptop die aan de specificaties van Carmel College Salland voldoet, dan kunt u deze inzetten voor het onderwijs op school. Wilt u liever elders een laptop aanschaffen, let dan op de technische specificaties’

Regelingen voor minder draagkrachtige ouders

Minder draagkrachtige ouders kunnen contact opnemen met Leergeld Salland, wellicht is het mogelijk een regeling te treffen. Het uitgangspunt is altijd dat ons onderwijsaanbod voor alle leerlingen toegankelijk is en blijft. 

 

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda

Havo/vwo 1: jaarlaagfeest
19.00 - 22.00 uur

Havo 5 / vwo 6: week van de buitenlandse reizen

Havo/vwo 3: online voorlichtingsavond over profielkeuze
19.00 uur Online via Microsoft Teams